Dressyr

Profilryttare Gabriella Tichelaar

”Mitt namn är Gabriella Tichelaar och hästar är mitt liv. Så har det varit i snart 40 år och jag rider och utbildar både mina egna- och andras hästar. De flesta hästar som står i stallet just nu ägs av 2M2 horses AB i Båstad. Jag utbildar deras fantastiska unghästar och tar hand om försäljningen när de skall säljas. Jag ger även en del privat lektioner även om det inte hinns med lika mycket som jag (och mina elever) skulle vilja.

Till vardags tränar jag, sedan cirka 15 år tillbaka, för Ridskolan Strömsholms huvudlärare i Dressyr Marianne Esseen/Söderberg. Även om jag genom åren självklart ha ridit en del lektioner för andra tränare så tycker jag att det är en otrolig trygghet att ha en tränare som jag har ridit för väldigt länge. Marianne känner till mina styrkor och svagheter utan och innan och vi har ett fantastiskt samarbete. Jag har fått till ett bra system i min ridning med tydliga ambitioner och mål.

Sedan ett år tillbaka har Jag även ett bra samarbete med Equestrian Stockholm och deras fantastiska produkter.

Att nu få bli Strömsholms Ridsportförenings profilryttare i Dressyr känns otroligt spännande och ärofyllt och Jag skall göra mitt bästa för att vara ett gott föredöme.”

Kontaktperson
Nina Björk Dressyransvarig
Samarbetspartners