Fälttävlan

Presentation av våra fältryttare.
William Nilson Fryer

Hästar

La Liga f.06 (Camiell FlamingoZ – Artist). Går CCI***, Äg Nina H Andersson, Boxholm.
Quireboy f.06, (Calle – Chevall Zanzibar). Går CCI***, Äg Øyvor Jacobsen, Norge.
Lotus Af Hagalund f -10 (Baltimore – Cortez). Går CIC**, Äg Beckmans Totto AB, Stockholm.
Balotelli f – 10 (Bellisimo – Florestan 1). Går CIC*, Äg Marica Gardell, Visby.
Rohnaldinos Nova f 07 (Rohnaldino – Testarossa). Går CIC *, Äg Anna Ljungkvist, Motala.

Meriter

Varit 3:ee placerad CCI3 Vunnit internationella * och ** tävlingar. Utbildat 3 hästar till 3 internationell fälttävlan. Ridit Nations cup Nordiska Mästerskapen och Flertalet SM och LG SM med goda resultat . Utbildat unghästar åt landslagsryttare i Samtliga 3 OS discipliner.

Vad gör jag när jag inte är i stallet

Vilar och sover. Gillar att äta på olika restauranger.

Varför jag rider för SRF

SRF är en representativ klubb med traditioner och sport med framtidsvisioner.

Anna Freskgård

Häst

Fly Away V/D N.Ranch

Mål långsiktigt

OS 2020

Meriter

Placeringar tom CCI3* fälttävlan, ridit EM, Nations cuper, Nations Cup final, Event Riders Masters.

Vad gör jag när jag inte är i stallet

Läser, tittar på ngn bra serie & myser med familjen. Visualiserar.

Varför jag rider för SRF

Jag ser det som väldigt utvecklande att vara i en representativ klubb med ryttare på väldigt hög nivå i alla discipliner där man kan hämta inspiration och kunskap ifrån. Samt att det erbjuds väldigt fina träningsmöjligheter.

Kati Ojala

Hästar

Hawe Fun (fälttävlan) och Comfor Fly (hoppning).

Meriter

Placeringar i dom låga klasserna i fälttävlan. Ambitionen är att med Hawe  Fun komma upp i klasserna och fylla på meritlistan.

Vad gör jag när jag inte är i stallet

Jag arbetar som gymnasielärare i ridning och hästkunskap på Strömsholm, så det blir stall och ridhus både på fritid och arbetstid.

Varför jag rider för SRF

Jag är en stolt Strömsholmare – ett naturlig val sedan jag själv gick och läste hippologprogrammet på Strömsholm.

Alida Säflund

Wibrance A f -13 (Bravour-Willibald) ägare och uppfödare: Alida Säflund
Browneyed Man f-01 (Hayya Ya Shareef xx- Jimmy Reppin xx) ägare: Anna Smedberg.

Meriter

Jag är en hopptjej som sadlat om till fälttävlan helt på senare tid, jag har tävlat och utbildat hästar upp till 1*, 130 hoppning och LA dressyr. Utbildat och visat unghästar till bland annat 3 årstest. Jobbat som beridare i hoppstall både i Sverige och utomlands och arbetat som ridlärare i flera år.

Vad gör jag när jag inte är i stallet

Umgås med min sambo och våra hundar, sen försöker jag träna lite kondition, styrka och smidighet på mig själv.

Varför jag rider för SRF

Ridskolan Strömsholm & även Flyinge är min arbetsplats som kommunikatör, därför ser jag det naturligt att rida för Strömsholm och jag hoppas att vi kan utveckla fälttävlan tillsammans i klubben!