Stipendium 2021

Strömsholms Ridsportförenings Tävlingsstipendium 2021 kunde sökas av SRF-medlem som tävlar på minst medelsvår nivå inom hoppning, dressyr eller fälttävlan. Årets totala stipendiesumma uppgick till 51 000 kronor.

Stipendiets syfte är att premiera goda insatser och utvecklingsbarhet. Målgruppen ungdom bör prioriteras och premieras i möjligaste mån. Stipendiet utdelas för deltagande i speciellt evenemang och tävling, träning eller annat ändamål som styrelsen finner angeläget.

Styrelsen har den 210518, i samråd med Traditionskommittén, enats om vilka som tilldelats årets stipendium och att välja bland många ansökningar från duktiga ryttare med fantastiska resultat och höga ambitioner har varit svårt. Det var väldigt små skillnader som avgjorde.
I år valdes en stipendiat per disciplin, som fick dela lika på den totala stipendiesumman.
Ett stort GRATTIS till er!

Dressyr – Christine ”Mimmi” Lindström
Motivering: Mimmi är en ambitiös ryttare och en fin förebild som efter avslutad SRL finns kvar vid ridskolan på Strömsholm som fortsatt dressyr-stipendiat

Fälttävlan – Sophia Folkesson
Motivering: Sophia tävlar på en hög nivå och har höga mål för deltagande i internationella tävlingar.

Hoppning – Alicia Svensson
Motivering: En ung och talangfull ryttare som ”sticker ut” i ansökan. Uttagen till internationella tävlingar under våren.

Stipendierna delades ut under Strömsholmsdagarna 2021.

SRF har en stark ekonomisk ställning. Vi är därför övertygade om att vi kommer att kunna att dela ut Tävlingsstipendier 2022 också. Stipendiets omfattning och ansökningstiden kommer i så fall att publiceras här på vår hemsida.

/Styrelsen & Traditionskommittén

Samarbetspartners