Stipendium 2021

Strömsholms Ridsportförenings Tävlingsstipendium 2021 kunde sökas av SRF-medlem som tävlar på minst medelsvår nivå inom hoppning, dressyr eller fälttävlan. Årets totala stipendiesumma uppgår till 51 000 kronor.

Styrelsen har den 210518, i samråd med Traditionskommittén, enats om vilka som tilldelas årets stipendium och att välja bland många ansökningar från duktiga ryttare med fantastiska resultat och höga ambitioner är svårt. Det är väldigt små skillnader som avgör.
I år valdes en stipendiat per disciplin, som får dela lika på den totala stipendiesumman.
Ett stort GRATTIS till er!

Dressyr – Christine ”Mimmi” Lindström
Motivering: Mimmi är en ambitiös ryttare och en fin förebild som efter avslutad SRL finns kvar vid ridskolan på Strömsholm som fortsatt dressyr-stipendiat

Fälttävlan – Sophia Folkesson
Motivering: Sophia tävlar på en hög nivå och har höga mål för deltagande i internationella tävlingar.

Hoppning – Alicia Svensson
Motivering: En ung och talangfull ryttare som ”sticker ut” i ansökan. Uttagen till internationella tävlingar under våren.

Målet är att dela ut stipendierna under Strömsholmsdagarna 2021.

SRF har en stark ekonomisk ställning. Vi är därför övertygade om att vi kommer att kunna att dela ut Tävlingsstipendier 2022 också. Stipendiets omfattning och ansökningstiden kommer i så fall att publiceras här på vår hemsida.

/Styrelsen & Traditionskommittén