Stipendium 2023

Strömsholms Ridsportförenings Tävlingsstipendium 2023 kunde sökas av SRF-medlem som tävlar på minst medelsvår nivå inom hoppning, dressyr eller fälttävlan. Årets totala stipendiesumma uppgick till 60 000 kronor.

Stipendiets syfte är att premiera goda insatser och utvecklingsbarhet. Målgruppen ungdom bör prioriteras och premieras i möjligaste mån. Stipendiet utdelas för deltagande i speciellt evenemang och tävling, träning eller annat ändamål som styrelsen finner angeläget.

Styrelsen har den 230525, i samråd med Traditionskommittén, enats om vilka som tilldelas årets stipendium och att välja bland åtta ansökningar från duktiga ryttare med fantastiska resultat och höga ambitioner är svårt. Det är väldigt små skillnader som avgör. I år valdes en stipendiat för Dressyr och två för Hoppning, som fick dela lika på den totala stipendiesumman.
Ett stort GRATTIS till er!

Dressyr – Eila Käck, se motiveringen
Hoppning – Fredrica von Celsing, se motiveringen
Hoppning – Agnes Engström, se motiveringen

Stipendierna delades ut i samband med Nationaldagsfirandet den 230606 under Strömsholmsdagarna.

SRF har en stark ekonomisk ställning. Vi är därför övertygade om att vi kommer att kunna att dela ut Tävlingsstipendier 2024 också. Stipendiets omfattning och ansökningstiden kommer i så fall att publiceras här på vår hemsida.

/Styrelsen & Traditionskommittén

Samarbetspartners