Stipendium

Strömsholms Ridsportförenings Tävlingsstipendium 2019 fick sökas av SRF-medlem som tävlat på minst medelsvår nivå inom hoppning, dressyr eller fälttävlan. Årets totala stipendiesumma uppgick till 40 000 kronor.

Stipendiet söks av medlemmen genom ansökan ställd till styrelsen senast den sista mars utdelningsåret.

Efter samråd med Traditionskommittén tillkännagav SRF Styrelse 2019 års stipendiater den 22 maj:

• Mikaela Gustaphson
  • Anna Freskgård
  • Carolina Määttä

Tävlingsstipendierna delades ut under Strömsholmsdagarna, i samband med Nationaldagsfirandet på Slottsbanan den 6 juni 2019.

/Styrelsen

Ladda ned Statuterna som PDF