Stipendium

Strömsholms Ridsportförenings Tävlingsstipendium 2019 fick sökas av SRF-medlem som tävlat på minst medelsvår nivå inom hoppning, dressyr eller fälttävlan. Årets totala stipendiesumma uppgår till drygt 50 000 kronor.

Stipendiet söks av medlemmen genom ansökan ställd till styrelsen senast den sista mars utdelningsåret.

Efter samråd med Traditionskommittén kommer SRF Styrelse att tillkännage 2019 års stipendiater den 22 maj. Stipendierna utdelas, om möjligt, under Strömsholmsdagarna.

/Styrelsen

Ladda ned Statuterna som PDF