Stipendium 2020

Strömsholms Ridsportförenings Tävlingsstipendium 2020 kan sökas av SRF-medlem som tävlar på minst medelsvår nivå inom hoppning, dressyr eller fälttävlan. Årets totala stipendiesumma uppgår till 50 000 kronor.

Stipendiet söks av medlemmen genom ansökan ställd till styrelsen. Ansökan ska vara styrelsen tillhanda senast den sista mars utdelningsåret, dvs tisdagen den 31 mars 2020.

SRF styrelse, i samråd med Traditionskommittén, beslutar kring stipendiernas tilldelning som, om möjligt, utdelas under Strömsholmsdagarna 2020.

Välkommen med din ansökan!

/Styrelsen